Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 503
Preşedintele stiri: 3997

Barroso a promis că va răspunde în curând la scrisoarea lui Putin privind consecințele Acordului de asociere cu Ucraina

27 sep. 2014,, 10:30   Externe
6046 7
Foto: agerpres.ro
Președintele în exercițiu al Comisiei Europene (CE), Jose Manuel Durao Barroso, a primit scrisoarea din partea președintelui Rusiei, Vladimir Putin, cu privire la consecințele pe care le-ar putea avea punerea în practică a Acordului de asociere dintre UE și Ucraina și promite că va răspunde la ea în cel mai scurt timp, a anunțat vineri purtătoarea de cuvânt a CE, Pia Ahrenkilde Hansen, informează ITAR-TASS.

'Președintele Barroso a primit o scrisoare din partea președintelui Putin și decide acum cum să răspundă în cel mai bun mod la ea și va face neapărat acest lucru în cel mai scurt timp', a spus Hansen.

Anterior, consilierul președintelui Putin, Iuri Ușakov, a confirmat faptul că președintele Putin a trimis o serie de scrisori partenerilor europeni ai Rusiei, în care atenționează cu privire la consecințele punerii în aplicare a prezentului Acord de asociere UE-Ucraina, în special a părții sale care se referă la liberul schimb.

'Pot să confirm că astfel de scrisori privind posibilele consecințe pe care le poate avea Acordul de asociere UE-Ucraina semnat și ratificat au fost trimise liderilor unei serii de țări, inclusiv Ucraina, și conducerii Comisiei Europene', a declarat Ușakov.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?