X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 503
Preşedintele stiri: 3997

Pe strada pietonală urmează să fie scos pavajul deja montat (FOTO)

12 sep. 2014,, 10:47   Societate
3599 0
Foto: noi.md
Lucrările de amenajare a zonei pietonale de pe strada Diordiţa din centrul capitalei se apropie de final: pavajul este aproape montat şi sînt instalate felinarele. Însă pavajul urmează să fie demontat pentru a planta copaci.

În pofida numeroaselor critici cu privire la tergiversarea reconstrucţiei, reprezentanţii companiei afirmă că toate lucrările se desfăşoară conform planului şi se apropie de finalizare. «Noi îndeplinim totul în mod consecutiv. Mai întîi, vom termina montarea pavajului. Iar apoi vom începe plantarea unui rînd suplimentar de copaci şi instalarea teraselor», a spus unul dintre şefii de șantier.

La întrebarea, dacă vor fi oarecare modificări în reconstrucţia planificată a zonei pietonale pe strada Diordiţa, purtătorul de cuvînt al Primăriei, Vadim Brînzaniuc, a răspuns că totul se desfăşoară conform planului «Lacune, desigur, sînt. Constructorii şi-au complicat niţel munca, montînd mai întîi pavajul, şi doar apoi intenţionează să planteze copacii. Dar acestea sînt probleme minore», a explicat Brînzaniuc.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?