X 
Transnistria stiri: 1424
Eurovision stiri: 508
Preşedintele stiri: 4002

Intersecțiile din capitală cele mai periculoase pentru copii

4 sep. 2014,, 15:15   Societate
2832 0
Foto: baikal-info.ru
Inspectoratul General al Poliției continuă să desfăşoare la Chișinău operaţiunea "Pieton", la intersecțiile periculoase și drumurile congestionate de trafic, din imediata apropiere a liceelor capitalei, informează NOI.md.

Potrivit ofițerului de presă al Inspectoratului Naţional de Patrulare, Tamara Procopii, inspectorii patrulează și asigură siguranța pe drumurile capitalei în locurile unde traficul e deosebit de congestionat și unde există pericolul producerii de accidente. De asemenea, acest lucru se referă şi la liceele care se află la răscruci de drumuri periculoase.

La ora actuală cele mai periculoase intersecții din capitală sînt: şoseaua Hînceşti cu strada Mateevici; bulevardul Negruzzi, Albişoara și Iuri Gagarin. O altă intersecție dificilă e cea a străzilor Florilor, Tudor Vladimirescu şi Bogdan Voievod, precum și bulevardul Moscovei, în apropierea căruia se află mai multe licee. În centrul orașului, spre exemplu, inspectorii patrulează drumurile din apropierea Liceului „Spiru Haret”.

Operaţiunea „Pietonul” va dura pînă pe data de 10 septembrie 2014.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?