X 
Eurovision stiri: 520
Cazul Filat stiri: 355
Transnistria stiri: 1390
Preşedintele stiri: 4018

Poroșenko și Merkel au discutat despre dizolvarea Radei Supreme și situația din Ucraina

26 aug. 2014,, 10:00   Externe
3280 3
Foto : polit.ru
Președintele Ucrainei, Petro Poroșenko, și cancelarul federal al Germaniei, Angela Merkel, au discutat la telefon, în ajunul întîlnirii de la Minsk cu liderii țărilor din Uniunea Vamală, despre dizolvarea Radei Supreme și căile de soluționare a crizei din regiunea Donbas, informează Unian.ua.

'Petro Poroșenko a informat-o pe Angela Merkel în legătură cu deteriorarea situației din Donbas. Interlocutorii au discutat de asemenea despre decizia președintelui de a dizolva Rada Supremă.

Părțile au convenit că acest lucru constituie un pas în direcția așteptărilor societății civile ucrainene, precum și o cale pentru întărirea instituțiilor democratice în Ucraina', se spune într-un comunicat postat pe site-ul președinției ucrainene.

Poroșenko și Merkel au făcut schimb de opinii și pe marginea căilor de reglementare pașnică a situației din Donbas, în ajunul reuniunii în format UE-Ucraina-'Troica eurasiatică' (Kazahstan, Rusia, Belarus), coordonîndu-și acțiunile ulterioare pentru continuarea dialogului internațional.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?