Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 503
Preşedintele stiri: 3997

Bumacov vrea 100 de mii de oaspeți de Ziua Vinului

21 aug. 2014,, 15:08   Societate
3334 0
Foto: saptamina.md
„Trebuie să preluăm practicile bune din anii precedenţi în desfășurarea Zilei Naționale a Vinului să şi venim cu abordări inovative pentru a-i surprinde pe oaspeţii din străinătate şi cetăţenii noştri”, a declarat ministrul Agriculturii şi Industriei Alimentare, Vasile Bumacov, în cadrul ședinței grupului de lucru pentru organizarea Zilei Naționale a Vinului, relatează NOI.md.

În cadrul şedinţei a fost prezentat conceptul desfăşurării sărbătorii, iar responsabili din mai multe ministere şi departamente au venit cu sugestii pentru a asigura o mai bună organizare a evenimentului.

Printre activităţile programate, devenite deja tradiţionale, se numără prezentări şi show-uri ale meşterilor populari, ale pictorilor stradali şi fotografilor, master classuri şi degustări de vinuri, show-uri culinare.

În anii precedenţi, la Ziua Naţională a Vinului participau circa 40-44 de mii de oameni. În acest an organizatorii se aşteaptă la un flux de circa 100 de mii de persoane, inclusiv turişti şi jurnalişti din străinătate.

Ziua Naţională a Vinului va avea loc în Piaţa Marii Adunări Naţionale, pe 4-5 octombrie curent.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?