Transnistria stiri: 1447
Preşedintele stiri: 4072

Usatîi a promis Angliei acțiuni dure, dacă nu-l va extrăda pe Gorbunțov Moldovei (VIDEO)

7 aug. 2014,, 16:45   Politică
14392 14
Foto: noi.md
„Țineți minte că v-am promis un karaoke la ambasada americană, dacă ei vor încerca să organizeze la noi un maidan?! Păi iată, dacă instanța engleză nu-l va extrăda Moldovei pe Grobunțov, atunci măsurile noastre față de ambasada lor vor fi de 10 ori mai dure”, a declarat jurnaliștilor liderul „Partidului Nostru”, Renato Usatîi, relatează NOI.md.

La întrebarea jurnalistului, știe oare Usatîi despre decizia instanței londoneze de a nu-l extrăda pe Gorbunțov în Moldova din cauză că aici va fi torturat, politicianul a menționat că nu a fost nicio judecată, iar de răspîndirea zvonurilor despre aceasta se ocupă site-ul personal al bancherului escroc.

„Audierile dinaintea ședinței sînt fixate pentru 24 august, iar însăși ședința de judecată – pentru 1 septembrie. Nu a fost nicio ședință, despre aceasta mi-au comunicat surse din cadrul serviciilor speciale occidentale”, a precizat președintele „Partidului Nostru”.

El a căzut de acord că Anglia nu a extrădat niciodată și pe nimeni Rusiei, nu îl va extrăda nici pe Gorbunțov, însă Moldovei, care a semnat Acordul de asociere cu UE, ea nu-i poate refuza.

„Dacă aceasta totuși va proceda astfel, atunci măsurile noastre vor fi dure. La rîndul meu, le voi propune gastarbeiterilor moldoveni din Anglia 500 de mii de dolari pentru a-l aduce pe Gorbunțov pe scările Procuraturii Generale a Moldovei”, a promis întreprinzătorul.

El a amintit că încă în timpul scandalului din jurul băncii „Universalbank” a chemat în public organele de drept ale Moldovei să-l aresteze și să-l judece pe individul ce se ocupa cu spălarea banilor, scoaterea mijloacelor financiare în structuri off-shore.
„Funcționarii au declarat atunci că eu am inventat totul, i-au oferit lui Gorbunțov posibilitatea de a pleca din țară, apoi au intentat 6 dosare penale”, a amintit Usatîi.



0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce va duce decizia de a fuziona fizica, chimia și biologia într-o singură materie școlară?