X 
Transnistria stiri: 1399
Preşedintele stiri: 4055

Iurie Roșca: „Conduce” Londra, iar Washingtonul este „pumnul” elitei britanice

8 iun. 18:00   Politică
3449 0

Imperiul american pur și simplu ruinează Europa din punct de vedere economic, etnic și civilizațional, nu în ultimul rînd prin impunerea de sancțiuni împotriva Rusiei.

O astfel de opinie a exprimat analistul și publicistul, fostul vicepreședinte al Parlamentului, Iurie Roșca, în cadrul emisiunii „Puls” de pe Canal 5, relatează Noi.md.

El crede că în țările europene toate administrațiile sînt administrații de ocupație și reprezintă interesele externe ale anglo-americanilor.

"Trebuie să înțelege întotdeauna că Londra ”conduce”, iar Washingtonul este un fel de Minister al Apărării și ”pumnul” elitei britanice. Acest lucru demult este așa. Nu doar acum", a precizat Iurie Roșca.

Potrivit acestuia, prin secolul al XIX-lea și începutul secolului al XX-lea americanii au încercat să fie izolaționiști și independenți cumva.

"Dar, prin anumite rețele de influență, acești băieți de la Londra au reușit să îndrepte lucrurile. Și noi îi înjurăm tot timpul pe americani, dar nu observăm Londra. SUA este o colonie a britanicilor, și nu numai a britanicilor", a precizat analistul și publicistul.

El consideră că astăzi nu mai există țări independente, ci doar corporații private sau rețele private de influență, organizații private, grupuri mega-financiare care conduc țările și lumea.

"Trebuie să înțelegem acest lucru. Noi nu sîntem o excepție. Astăzi nu există țări independente", este convins Iurie Roșca.

62
11
0
2
3

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce vor duce modificările la Codului Penal privind extinderea noțiunii de ”trădare de patrie”?