X 
Transnistria stiri: 1403
Preşedintele stiri: 4062

Serghei Țapok a murit în izolatorul de detenție

7 iul. 2014,, 14:00   Externe
5465 1
Foto: lenta.ru
Liderul bandei din Kușcevsk, Serghei Țapok, a murit în noaptea spre 7 iulie în izolatorul din Krasnodar. Potrivit ITAR-TASS, criminalul, în vîrstă de 38 de ani, a murit din cauza insuficienței cardiace acute.

Vineri, 4 iulie, în izolator s-a sinucis un membru al bandei lui Țapok, Igor Cernîh, condamnat pe viață. El a fost găsit spînzurat în celulă, unde se afla singur. Ancheta urmează să stabilească cauzele sinuciderii.

În noiembrie 2013, Țapok a fost condamnat la detenție pe viață pentru omorîrea a 12 persoane, inclusiv patru copii, în toamna anului 2010.

Țapok a fost recunoscut drept comanditarul crimei. Totodată, Țapok a mai fost acuzat de tentativă de omor, viol, atacuri tîlhărești și un șir de alte crime deosebit de grave. Țapok a fost condamnat împreună cu alți cinci membri ai bandei din Kușcevsk, pe care acesta o conducea din anul 2002. Banda respectivă a fost creată în anii '80 ai secolului trecut de unchiul lui Țapok. Potrivit organelor de drept, membrii bandei au comis în total 19 omoruri.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce va duce decizia de a fuziona fizica, chimia și biologia într-o singură materie școlară?