X 
Transnistria stiri: 1424
Eurovision stiri: 508
Preşedintele stiri: 4002

Socialiștii s-au pronunțat categoric împotriva ratificării Acordului privind asocierea ©

1 iul. 2014,, 11:48   Politică
3355 1
Foto: socialistii.md
În cadrul ședinței comisiei de profil, liderul PSRM, Igor Dodon, din nou a supus unei critici dure proiectul de lege cu privire la ratificarea Acordului privind Asocierea cu UE. Anume acest proiect de lege a fost pus în discuție în regim de prioritate în toate comisiile, care au fost convocate cu o zi mai înainte decît termenul obișnuit. Toți deputații au primi la mînă o copie din trei volume a proiectului Acordului privind Asocierea cu UE.

Dodon a declarat deputaților din coaliția de guvernare că, „ratificînd acest document, comiteți o mare greșeală. Urmările implementării prevederilor acestui Acord vor fi devastatoare pentru economia Moldovei. Am prevenit în repetate rînduri guvernarea despre acest moment, atît în Parlament, cît și în cadrul protestelor stradale. V-am prevenit, la fel, și patronii, oficiali europeni, la Bruxelles. Noi vom vota împotriva ratificării acestui Acord și sperăm că bunul simț și interesele statului vor prevala în raport cu interesele înguste de partid”.

Amintim că Partidul Socialiștilor, încă din anul trecut, se pronunță activ împotriva Acordului privind Asocierea cu UE, promovînd vectorul estic de dezvoltare pentru țară, și anume integrarea Moldovei în Uniunea Vamală și Uniunea Euroasiatică.
0
0
0
0
0

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?