X 
Transnistria stiri: 1404
Preşedintele stiri: 4064

Rebelii: Kievul încearcă să neutralizeze "Sectorul de dreapta"

30 iun. 2014,, 02:47   Externe
9206 9
Foto: komtv.org
Kievul se pregătește pentru reluarea ostilităților și concentrează trupele la Slaveansk, unul din scopurile confruntării poate fi neutralizarea activiștilor "Sectorului de dreapta", din care sînt formate unele unități ale forțelor de ordine, a declarat comandantul milițiilor populare din oraș, Igor Strelkov.

"Inamicul plasează noi unități ale Gărzii Naționale pe sectorul nostru", - îl citează RIA Novosti pe Strelkov. Potrivit lui, Kievul se pregătește pentru reluarea ostilităților. În plus, potrivit datelor insurgenților, sîmbătă dimineața avioanele Su-25 de două ori au parașutat încărcături pentru unitățile lor de la aeroportul Kramatorsk și în alte puncte.

Șeful insurgenților presupune că unul din scopurile Kievului poate fi neutralizarea activiștilor "Sectorului de Dreapta" și autoapărării Maidanului, care în caz contrar ar rămîne în capitala Ucrainei și ar destabiliza situația de acolo. "Probabil că "reciclarea" maximal posibilă este una dintre sarcinile continuării războiului" - sugerează comandantul milițiilor din Slaveansk.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce va duce decizia de a fuziona fizica, chimia și biologia într-o singură materie școlară?