X 
Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 4000

Șeful statului a semnat, urmează ratificarea în Parlament

28 iun. 2014,, 15:18   Politică
4451 2
Foto: noi.md
Președintele Republicii Moldova, Nicolae Timofti, a prezentat Parlamentului spre ratificare Acordul de Asociere dintre Republica Moldova și Uniunea Europeană, transmite UNIMEDIA.

În conformitate cu procedura legală, după aprobarea Guvernului, proiectul pentru ratificare a fost expediat spre semnare șefului statului.

În conformitate cu art. 86 alin. (1) din Constituția Republicii Moldova și art. 14 alin. (3) din Legea privind tratatele internaționale ale Republicii Moldova, președintele Republicii Moldova, Nicolae Timofti, a prezentat astăzi, 28 iunie, Parlamentului spre ratificare Acordul de Asociere dintre Republica Moldova, pe de o parte, și Uniunea Europeană și Comunitatea Europeană a Energiei Atomice și statele membre ale acestora, pe de altă parte, semnat la Bruxelles la 27 iunie 2014.

Un proiect de lege în acest sens a fost aprobat astăzi de către Guvernul Republicii Moldova, prin hotărîrea nr. 487 din 28 iunie 2014, transmisă președintelui Republicii Moldova.

În calitate de organ responsabil pentru prezentarea Acordului a fost desemnat Ministerul Afacerilor Externe și Integrării Europene.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?