X 
Arşiţa stiri: 195
Jocurile Olimpice stiri: 161
Transnistria stiri: 1458

Prințul Harry: Pierderea mamei mele este "nimic" în comparație cu suferința orfanilor

26 iun. 2014,, 18:18   Externe
4611 0
Foto: agerpres.ro
Prințul Harry s-a declarat "copleșit" la o întîlnire cu copiii orfani din Brazilia și a mărturisit că pierderea mamei sale a fost "nimic" în comparație cu suferința acestora, relatează joi The Daily Telegraph.

Aflat în vizită într-o zonă săracă din Sao Paulo, unde se derulează un proiect social, Harry a mărturisit că a fost pe punctul "de a plînge" după întîlnirea cu copiii ajunși orfani ca urmare a crimelor sau consumului de droguri.

"Am fost complet copleșit și șocat", a declarat prințul presei. "Nu am plîns niciodată în public din cîte țin minte, însă am fost foarte aproape. A fost uimitor să aud aceste povești", a adăugat el.

După ce le-a cunoscut pe Karina și Carolina, două fetițe de 8, respectiv 9 ani, care și-au pierdut ambii părinți, prințul a declarat că experiențelor lor l-au făcut să se gîndească la moartea mamei sale — un subiect pe care Harry îl abordează rar în public.
"Am vrut să folosesc propriile mele experiențe (...) pentru a încerca să le fac să vadă că înțeleg prin ceea ce trec. Însă cînd (le) auzi poveștile, te gîndești că acestea (experiențele, n.red.) sînt nimic față ceea ce li se întîmplă lor", a mărturisit Harry.

Prințul a făcut aceste comentarii în timpul vizitei la Acer Community, un proiect condus de britanicul, Jonathan Hannay, care are drept scop ajutarea copiilor defavorizați din Diadema, Sao Paulo.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum veți proceda în cazul referendumului republican privind integrarea europeană a R. Moldova?
CAII MOLDOVENEȘTI, ÎN CENTRUL UNUI SCANDAL!Сандуляк Владислав