X 
Transnistria stiri: 1447
Preşedintele stiri: 4072

Arsen Avakov: Mă voi implica dur

17 iun. 2014,, 10:24   Externe
8266 20
Foto : dni.ru
Ministerul ucrainean de Interne este dispus să se implice dur în situația de la Harkov, dacă acțiunile de protest din oraș vor continua, a scris pe pagina de Facebook, Arsen Avakov, ministrul ucrainean interimar de Interne.

„Nu vom tolera ca situația din acest oraș stabil Harkov să fie tensionată. Mă voi implica dur, la fel ca data trecută”, a declarat Avakov, citat de RIA Novosti. „În țară au fost create și se află la un nivel diferit de pregătire (de la participarea directă în operațiunea antiteroristă pînă la etapa de constituire) 30 de subdiviziuni speciale ale MAI, cu un efectiv total de 5660 de persoane, dintre care circa 3000 deja se află în serviciu”, a precizat ministrul interimar.

Anterior Avakov a declarat că acțiunile de protest nu prezintă pericol pentru securitatea Ucrainei, afirmînd că la protestele în masă din Harkov participă „trei sute de bunicuțe care apără ambasada Rusiei”. Însă după această declarație Avakov a promis să întreprindă măsuri dure împotriva oamenilor ieșiți în stradă.

Anterior, la Harkov sute de oameni au ieșit în stradă și s-au îndreptat spre Consulatul Rusiei. Locuitorii și-au exprimat în acest fel indignarea în legătură cu atacul asupra Ambasadei Rusiei de la Kiev.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce va duce decizia de a fuziona fizica, chimia și biologia într-o singură materie școlară?