X 
Transnistria stiri: 1424
Eurovision stiri: 508
Preşedintele stiri: 4002

Două tinere din Moldova, premiate la un concurs internaţional de poezie din Italia

14 iun. 2014,, 08:30   Externe
3977 0
Foto: moldovenii.md
Două tinere din Republica Moldova se numără printre cîştigătorii concursului internaţional de poezie „Giovani e Poesia Triuggio” ce a avut loc la începutul lunii iunie la Milano, Italia.

Potrivit Consulatului Republicii Moldova la Milano, la cea de-a 23-a ediție a concursului „Giovani e Poesia Triuggi” au concurat peste o mie de participanți din peste 20 de țări, iar printre laureați se numără și Doina Postolachi din Chișinău și Mihaela Butuc din Criuleni.

La ceremonia de premiere a învingătorilor au participat reprezentanți ai autorităților locale, membri ai asociațiilor diasporale, cetățeni italieni, membri ai corpului diplomatic acreditat în nordul Italiei.

În final, organizatorii au ținut să aducă sincere mulțumiri tuturor celor care au contribuit la organizarea acestei ediții, totodată, fiind dat startul celei de-a 24-a ediții a concursului menționat. Astfel, toți doritorii de a participa pot transmite lucrările lor la adresa Centrului de Poezie și Tineret din Triuggio pînă la data de 31 ianuarie 2015, după care acestea vor fi evaluate, iar învingătorii concursului vor fi anunțați ulterior prin scrisori oficiale.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?