Transnistria stiri: 1442
Preşedintele stiri: 4059

Ana Guțu lansează noi acuzații la adresa lui Mihai Ghimpu

11 iun. 2014,, 13:20   Societate
4789 1
Foto: noi.md
Copreședintele Partidului Liberal Reformator Ana Guțu își acuză foștii colegi de partid, în frunte cu liderul PL, Mihai Ghimpu, de plagiat. Asta după ce liberalii au venit recent cu inițiativa modernizării Armatei Naționale prin instituirea serviciului militar în bază de contract.

Într-un articol publicat pe blogul său, Guțu susține că ideea reformării Armatei Naționale nu este originală, întrucît a fost propusă inițial de fostul ministru al Apărării Vitalie Marinuța și respinsă de Mihai Ghimpu, la una dintre ședințele biroului PL.

„La toate argumentele prezentate de Marinuța, Ghimpu arunca replici tăioase, neacceptînd ideea, invocînd contextul preelectoral, lipsa banilor și faptul că profesionalizarea armatei nu va găsi sprijin popular”, a precizat Guțu.

Deputata PLR își acuză foștii colegi de partid de preluarea și promovarea unor idei care nu le aparțin.

„Disperat, Ghimpu scotocește prin ideile lansate cîndva de foștii colegi și mai lansează cîte una în spațiul public, prezentînd-o drept super-hiper-mega-originală, dar de fapt, aceste idei fiind niște copii palide ale inițiativelor asupra cărora au insistat cîndva cei ce s-au lepădat de el”, a punctat Guțu.

Menționăm că recent, ministrul Apărării, Valeriu Troenco, a anunțat că Armata Națională este deja în plin proces de tranziție, întrucît jumătate din subofițeri activează prin contract.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce vor duce modificările la Codului Penal privind extinderea noțiunii de ”trădare de patrie”?