X 
Transnistria stiri: 1403
Preşedintele stiri: 4062

Medvedev a prezis Ucrainei probleme după retragerea din CSI

31 mai. 2014,, 16:30   Externe
9842 17
Foto: obozrevatel.com
Problema privind posibilitatea ieșirii Ucrainei din CSI nu a fost discutată la ședința Consiliului șefilor de guvern din țările Comunității, vineri, la Minsk,- a declarat prim-ministrul FR Dmitri Medvedev.

El a menționat că Ucraina a fost reprezentată de ambasadorul ei în Belarus, "el nu a avut împuterniciri deosebite", scrie Interfax-Ucraina.

Cu toate acestea, Medvedev a declarat că "orice ieșire dintr-o organizație - nu este o poveste foarte bună pentru un stat".

"În cazul în care retragerea din CSI pentru Ucraina este prețul pentru politică, atunci este dreptul lor, dar ei ar trebui să se gîndească că vor pierde economia", - a spus Medvedev.

De asemenea, el a sugerat că CSI astăzi este structura optimă pentru soluționarea problemelor statelor post-sovietice.

Medvedev a remarcat că CSI este o platformă pe care se soluționează probleme importante, care nu pot fi discutate doar la nivel bilateral. Medvedev a declarat că CSI astăzi este, de asemenea, o totalitate foarte mare de documente care influențează viața oamenilor.

"Georgia s-a retras din CSI, și ce, îi merge mai bine? Ei spun în șoaptă că degeaba au făcut aceasta. Acest lucru trebuie să fie luat în considerare", - a spus primul-ministru.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce va duce decizia de a fuziona fizica, chimia și biologia într-o singură materie școlară?