Transnistria stiri: 1406
Preşedintele stiri: 4068

Ce spune Filat despre CONTROLUL cerut de deputații PLDM la MAI

27 mai. 2014,, 12:07   Politică
6383 10
Foto: noi.md
Liderul PLDM, Vlad Filat, susține că problema inițierii unui control financiar la Ministerul Afacerilor Interne de către un grup de deputați liberali-democrați nu a fost discutată în cadrul formațiunii. Deși afirmă că este la curent cu demersul celor 21 de deputați liberal-democrați, Filat nu se arată deranjat de inițiativa parlamentarilor, argumentînd că într-un partid democratic asemenea lucruri sînt normale.

Declarațiile au fost făcute în cadrul unei emisiuni televizate la postul TV7.

„Partidul Liberal Democrat are o construcție democratică – sigur că există polemici. Avem oameni cu caractere puternice, cu viziuni proprii, dar împreună avem un obiectiv comun. Da, există discuții contradictorii și este un lucru normal. Da, într-adevăr 21 de deputați au înaintat un demers prin care solicită efectuarea unui audit intern la MAI. Ce e rău în asta? Cu mine nu s-a discutat această problemă”, a explicat Filat.

Totodată, politicianul a ținut să precizeze că Dorin Recean a fost mandatat de PLDM să reformeze ministerul de interne și se bucură de toată încrederea partidului, inclusiv de încrederea personală a liderului formațiunii.

„Recean a efectuat multe reforme la MAI. Sigur că sînt nemulțumiri, neînțelegeri, dar Recean are mandatul partidului, încrederea și susținerea mea personală pentru a-și exercita funcția”, a remarcat Filat.

Liberal-democratul a anunțat că subiectul respectiv va fi discutat în cadrul formațiunii pe care o conduce, în urma efectuării unui audit intern la MAI.

Menționăm că un grup de 21 de deputați liberal-democrați au semnat acum o săptămînă un demers prin care solicită efectuarea unui control financiar la Ministerul Afacerilor Interne. Deputații s-au arătat interesați îndeosebi de modul în care au fost organizate licitațiile în cadrul instituției.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce va duce decizia de a fuziona fizica, chimia și biologia într-o singură materie școlară?