Transnistria stiri: 1446
Preşedintele stiri: 4071

Ilegaliștii antifasciști din Odesa au anunțat despre LICHIDAREA „sutașului Mikola” (VIDEO)

27 mai. 2014,, 10:12   Externe
17576 61
Foto : nwikireality.ru
Pe site-ul susținătorilor Novorosiei a apărut informația cu privire la „lichidarea” la Odesa a unuia dintre liderii neo-naziștilor ucraineni - Nikolai Volkov, cunoscut sub numele de „sutașul Mikola”.

„Ilegaliștii antifasciști l-au lichidat pe liderul bandei neonaziștilor ucraineni "sutașul Mikola", care a condus represaliile sălbatice împotriva apărătorilor Odesei pe Cîmpia Kulikovo și în Casa Sindicatelor și care apoi a desfășurat vînătoarea de oameni și comerțul cu sclavi în zona orașului Mariupol”, - anunță site-ul Novoross.info cu referire la surse în mișcarea ilegalistă din regiunea Odesa.

Sutașul Mikola a fost unul dintre cei mai activi participanți la masacrul susținătorilor federalizării în Odesa pe 2 mai. Pe intrenet au ajuns înregistrări video, unde el trage în oamenii care încearcă să scape din incendiu.

Pe 2 mai, la Odesa, în timpul confruntării dintre microbiști și radicalii din "Sectorul de dreapta" cu susținătorii federalizării, aceștia din urmă au fost nevoiți să se refugieze în Casa Sindicatelor. După aceasta naționaliștii ucraineni au dat foc clădirii, iar cei care au încercat să scape din incendiu erau bătuți cu bețe și pietre.

Potrivit Ministerului Afacerilor Interne al Ucrainei , ca urmare a dezordinilor în masă la Odesa, pe 2 mai, au murit 48 de persoane. S-a anunțat că la locul incendiului în Casa Sindicatelor s-au gasit urme de cloroform, o substanță care ar fi provocat moartea a 32 de persoane. Șase oameni au murit din cauza rănilor provocate de gloanțe, 10 au sărit pe fereastră în timpul incendiului și au murit.

Rusia a solicitat oficial Organizației pentru Interzicerea Armelor Chimice să investigheze utilizarea de substanțe toxice în timpul revoltelor din Odesa pe 2 mai .

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce va duce decizia de a fuziona fizica, chimia și biologia într-o singură materie școlară?