X 
Eurovision stiri: 525
Cazul Filat stiri: 350
Transnistria stiri: 1433
Preşedintele stiri: 4023

Paște luminos la Shopping MallDova ©

15 apr. 2014,, 10:00   Societate
3572 0
Foto : noi.md
La Shopping MallDova sărbătorile Pascale vin însoțite de cadouri. Aici, vizitatorii care fac cumpărături de cel puțin 300 de lei pe parcursul lunii aprilie, au șansa să câștige premii valoroase participând la tombolă. Marele premiu oferit de Shopping MallDova celui mai norocos câştigător este un automobil Hyundai Tucson.

Alți 55 de participanți la tombolă, care aleg să-și reînnoiască garderoba din colecţia primăvară-vară, vor fi premiaţi de Shopping MallDova cu 15 biciclete Giant, 20 de coşuri de picnic şi 20 de seturi de badminton.

La Shopping MallDova, surprizele iepurașilor de Paști nu se opresc aici. Copii însoțiți de părinți au fost invitați să participe la „Goana după ouă” ... de ciocolată. Emoțiile concurenților au fost pe măsură, iar fiecare dintre ei a câștigat o experiență de neuitat.

La Shopping MallDova urecheaţii și-au creat şi o insulă plină de flori și ouă încondeiate, lângă care vizitatorii au posibilitatea să facă poze. Tradiţiile pascale i-a determinat pe mulţi dintre ei să participe şi la atelierele de creaţie organizate în incinta mall-ului. Aici participanţii au aflat secretul încondeierii ouălor, cum să-şi decoreze casa de sărbători, dar şi alte lucruri necesare pentru a trăi din plin bucuria Sărbătorilor Pascale.

0
0
0
0
0

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?