X 
Transnistria stiri: 1404
Preşedintele stiri: 4064

Veaceslav Nikonov: Intrarea trupelor Kievului în Donețk poate provoca intervenția rusă

8 apr. 2014,, 00:43   Externe
13179 12
Foto: file-rf.ru
Oportunități pentru o soluționare politică a situației din Donețk mai există, dar nu este exclus că Rusia va acorda susținere armată populației locale, a declarat deputatul Dumei de Stat, membrul Consiliului Suprem al "Rusiei Unite", Veaceslav Nikonov.

"Totul poate fi formalizat într-un fel sau altul și rămîne deschisă problema cine îi poate împiedica pe locuitorii regiunii Donețk să realizeze această formalizare. Dacă guvernul de la Kiev va trimite trupe sau va folosi forțele speciale, aceasta poate provoca o explozie și mai mare și intervenția rusă. Oricum, nimeni nu a anulat permisiunea de a folosi forțele armate acordată președintelui Putin de către Consiliul Federației", - a declarat Nikonov pentru agenția de știri RIA Novosti.

Membrii consiliului popular regional au anunțat în cadrul ședinței în sediul administrației regionale că autoritățile de la Kiev au trimis la Donețk garda și tehnica militară pentru a înăbuși acțiunea susținătorilor referendumului privind înființarea Republicii Populare Donețk.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce va duce decizia de a fuziona fizica, chimia și biologia într-o singură materie școlară?