X 
Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 508
Preşedintele stiri: 4002

Candu către Munteanu: Trebuie să spuneți adevărul!

28 mar. 2014,, 13:25   Politică
4836 0
Foto: interakt.md
Vicepreședintele Parlamentului, democratul Andrian Candu, i-a acuzat astăzi pe deputații liberali de faptul că au provocat pierderi esențiale la bugetul de stat, în rezultatul adresărilor la Curtea Constituțională pe marginea politicii bugetar-fiscale.

Potrivit lui Candu, în urma deciziilor instanței, Guvernul riscă să nu poată achita salariile și pensiile. Totodată, acesta le-a reproșat liberalilor faptul că nu au venit cu asemenea inițiative în perioada în care s-au aflat la guvernare.

„Nu vă stă deloc bine, ar trebui să fiți sinceri și să recunoașteți că v-ați adresat la Curtea Constituțională din cauza unei chestii de procedură. Ar trebui să spuneți adevărul, că riscăm foarte mult, din cauza dumneavoastră, domnule Munteanu, să avem pierderi mai mari la buget și neplăți de salarii și pensii”, a spus Candu.

În replică, deputatul liberal Valeriu Munteanu a spus că sesizările depuse la Curtea Constituțională au fost întemeiate de fiecare dată, iar deciziile instanței nu trebuie puse la îndoială.

„Înainte nu sesizam Curtea Constituțională, pentru că eram împreună cu dumneavoastră la guvernare, acum, de cînd am fost scoși la guvernare, calitatea actului legislativ este îndoielnică. Ați rămas, ați scăpat de noi. Fiți siguri că cele 17 sesizări pe care le-am cîștigat deja la CC nu au fost numai pe formă, dar multe dintre ele au fost pe fond”, a explicat Munteanu.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?