Transnistria stiri: 1402
Preşedintele stiri: 4058

Un comunist și un liberal-democrat s-au luat la harță în Parlament

28 mar. 2014,, 12:54   Politică
4520 4
Foto: gov.md
Proiectul de lege privind protecția martorilor și a participanților la procesul penal a stîrnit discuții aprinse între deputații fracțiunii comuniștilor și celei a liberal-democraților. După ce deputatul Alexandru Petcov a acuzat fracțiunea PLDM că ar pregăti eliberarea din detenție a hoțului în lege Makena, prin acest proiect de lege, dezbaterile în Parlament au deviat.

„Am vrea să știm de ce insistați pe modificarea acestei legi cu grabă? De unde această grabă, nu e oare din cauză că doriți să-l eliberați de Makena din detenție, domnule Streleț?”, a întrebat Petcov.

Replica șefului fracțiunii PLDM, Valeriu Steleț, la spusele lui Petcov nu s-a lăsat așteptată. „După caracterul întrebărilor care au fost formulate astăzi, probabil Petcov și alți ori au tras o beție crîncenă aseară, ori au și alte probleme de sănătate. Sînt cazuri clinice care trebuie tratate. Chemați-l pe ministrul Sănătății”, a spus Streleț.

Autorii proiectului privind protecția martorilor au respins acuzațiile comuniștilor, precizînd că scopul acestuia este de a asigura securitatea participanților la procesul penal. În cele din urmă proiectul de lege a fost votat în prima lectură, cu majoritate de voturi.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce vor duce modificările la Codului Penal privind extinderea noțiunii de ”trădare de patrie”?