Eurovision stiri: 520
Cazul Filat stiri: 355
Transnistria stiri: 1390
Preşedintele stiri: 4016

Brandul comun al vinurilor moldovenești „Wine of Moldova” a fost prezentat în Europa

26 mar. 2014,, 11:20   Societate
4812 0
Wine of Moldova
Фото: allmoldova.com
Brandul național comun al vinurilor moldovenești „Wine of Moldova” a fost prezentat în Europa în cadrul uneia dintre cele mai importante expoziţii mondiale de vinuri și băuturi alcoolice „ProWein”, care s-a desfășurat în perioada 23-25 martie în orașul german Dusseldorf, scrie NOI.md.

Potrivit Ministerului Agriculturii și Industriei Alimentare, în cadrul expoziției a fost prezentat noul brand de ţară pentru vinurile moldoveneşti „Wine of Moldova”. Viceministrul Agriculturii şi Industriei Alimentare Sergiu Ghețiu a informat participanţii despre evoluţia sectorului vitivinicol al Moldovei şi perspectivele de promovare sub un brand comun. Simbolica brandului național „Wine of Moldova” poate fi folosită doar de producătorii de vinuri de înaltă calitate. Programul de promovare a brandului național „Wine of Moldova” va fi realizat de Oficiul Național al Viei și Vinului din Moldova.

În acest an, Republica Moldova a fost reprezentată la expoziția „ProWein” de 15 companii vitivinicole. Aceasta este cea mai extinsă participare a ţării de pînă acum, ceea ce va consolida poziţia vinurilor moldoveneşti pe piaţa europeană. Promovarea sistematică a vinurilor cu utilizarea brandului „Wine of Moldova” va permite diversificarea pieţelor de desfacere. La expoziția „ProWein” și-au expus producţia circa 5000 de producători de vinuri din 58 de ţări.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?