Transnistria stiri: 1408
Preşedintele stiri: 4072

Întîmpină primăvara cu EXIMBANK - Gruppo Veneto Banca ©

7 mar. 2014,, 09:25   Societate
8742 0
Foto : eximbank.md
EXIMBANK – Gruppo Veneto Banca, bancă cu tradiţii de secole, aduce în dar tuturor vizitatorilor filialelor din Republica Moldova, tradiţionalul mărţişor, oferit în cadrul campaniei „Întâmpină primăvara cu EXIMBANK - Gruppo Veneto Banca”.

„Am fost plăcut surprinsă să remarc, că banca respectă tradiţiile noastre şi ne motivează şi pe noi să le respectăm”, a afirmat o vizitatoare a băncii.

În prag de primăvară, EXIMBANK -Gruppo Veneto Banca a deschis o filială şi în sectorul Ciocana al capitalei, serviciile băncii devenind astfel şi mai accesibile pentru locuitorii acestei regiuni. Clienţii care au păşit pragul instituţiei au primit în dar mărţişoare şi flori.

Beniamino CONTESSOTTO, Prim-Vicedirector General EXIMBANK - Gruppo Veneto Banca: „EXIMBANK este o bancă italiană cu tradiţii de secole, care oferă clienților săi produse și servicii inovatoare, bazate pe o vastă experienţă acumulată de către grup și de către bancă pe parcursul a celor 20 de ani de activitate pe piața bancară din țară. Deschiderea filialei nr. 13, aici la Ciocana, este pentru noi o provocare, regiunea fiind o zonă foarte importantă. Din partea conducerii noastre vreau să aduc tuturor sincere felicitări cu ocazia venirii primăverii”.
Într-o atmosferă caldă şi prietenoasă, clienţii Filialei au primit mărţişoare însoţite de un buchet de flori din partea Conducerii Băncii, reprezentată de domnii Beniamino Contessotto, Prim-Vicedirector General şi Vitalie Bucătaru, Vicedirector General.

Fiodor BOTNARI, Director Adjunct al filialei nr.13: „Principiile de bază ale EXIMBANK sunt calitatea, profesionalismul şi operativitatea. La filiala nr.13 toţi clientii vor fi deserviţi de operatori profesionişti cât mai operativ şi la un nivel înalt . Îi invităm pe toţi aici, la EXIMBANK, pentru a creea succesul împreună”.


0
0
0
0
0

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce va duce decizia de a fuziona fizica, chimia și biologia într-o singură materie școlară?