X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 503
Preşedintele stiri: 3997

Comuniștii comentează declarația „năstrușnică” a lui Candu

21 feb. 2014,, 16:13   Politică
5794 11
Foto: hotnews.md
Deputatul comunist Iurie Munteanu a calificat drept năstrușnică declarația vicepreședintelui Parlamentului, deputatului democrat Andrian Candu. Acesta a declarat că va cere Bruxelles-ului să aplice interdicție de intrare în UE pentru conducerea PCRM-ului și pentru Igor Dodon. Potrivit deputatului comunist, prin această declarație, Candu a dovedit că percepe Uniunea Europeană ca pe un gestapo, care limitează și aplică sancțiuni, dar nu ca pe o forță democratică.

„Candu, absolut adecvat, percepe UE ca pe un gestapo care limitează, restricționează, interzice, aplică sancțiuni, ingerințe. Altfel nu poate fi apreciată declarația sa, cel puțin năstrușnică de a le interzice unor cetățeni liberi din Republica Moldova de a circula în spațiul UE”, a spus Munteanu.

Deputatul susține că atît UE, cît și SUA, prin acuzarea constantă a autorităților constituționale ale Ucrainei și susținerea prin diferite metode a violențelor de la Kiev, inclusiv prin participarea oficialilor la diferite evenimente, demonstrează cu toată claritatea că aceste valori europene pe care le promovează nu au nimic comun cu democrația și cu civilizația europeană.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?