X 
Transnistria stiri: 1404
Preşedintele stiri: 4064

Un reprezentant al Coaliției răspunde acuzațiilor aduse de Chirtoacă

18 feb. 2014,, 15:07   Societate
2631 0
Foto: noi.md
Vicepreședintele Parlamentului Andrian Candu i-a dat o replică aspră primarului capitalei, Dorin Chirtoacă, care a adus mai multe acuzații autorităților publice centrale, în cadrul ședinței de ieri a Primăriei.

Într-un mesaj postat pe o rețea de socializare, Candu îi sugerează lui Chirtoacă să se preocupe mai mult de treburile orașului și mai puțin de ceea ce fac autoritățile centrale. Vicepreședintele Parlamentului se arată indignat de modul în care arată Chișinăul, dar și de faptul că autoritățile municipale nu iau măsuri la capitolul curățenie.

„Este inacceptabil, chiar strigător la cer, starea în care a ajuns orașul Chișinău, la capitolul curățenie. Munții de zăpadă plini de noroi împînzesc orașul. Stimate domnule primar, acest oraș, cu care cîndva ne mîndream, acum a ajuns sa fie considerat a fi unul dintre cele mai murdare din Europa, printre capitale… Eu înțeleg ca dumneavoastră nu locuiți în oraș și nu aveți familie, nu aveți copii care merg pe aceste străzi. Străzile noastre au ajuns să fie, din cauza mizeriei, un focar de infecții”, se precizează în mesaj.

Candu a dat asigurări că va susține toate propunerile de modificare a legislației venite din partea primarului, în cazul în care va fi nevoie.

Menționăm că ieri Dorin Chirtoacă a acuzat autoritățile publice centrale de faptul că nu iau atitudine față de problema mașinilor parcate neregulamentar. Chirtoacă a criticat și decizia de a le închide accesul jurnaliștilor în sala de ședințe a Parlamentului.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce va duce decizia de a fuziona fizica, chimia și biologia într-o singură materie școlară?