Transnistria stiri: 1424
Eurovision stiri: 508
Preşedintele stiri: 4002

Comentariile unui astrolog referitoare la începutul sesiunii parlamentare

17 feb. 2014,, 17:00   Politică
5887 4
Foto: gov.md
„Motivul începerii eşuate a sesiunii de primăvară-vară a Parlamentului Republicii Moldova, dar și scandalurile legate de aceasta sînt din cauza... Mercurului retrograd”, a declarat pentru NOI.md un astrolog care a dorit să-şi păstreze anonimatul.

Potrivit lui, în perioada respectivă în general se comit greşeli, întrucît în acest timp oamenilor le este caracteristică uitarea, confuzia, frînarea procesului de gîndire și de asimilare a cunoştinţelor noi, dificultăți de exprimare a gîndurilor, atît orală, cît și scrisă.

Într-adevăr, acum putem înţelege „întîmplarea cu turnichetul” și de ce Ghimpu nu şi-a putut ţine discursul la sesiunea de deschidere, din ce motiv s-au greşit culorile drapelului naţional pe panou, dar şi de ce jurnaliști s-au pomenit îngrămădiţi într-o cușcă. Nu trebuie să ne surprindă faptul că nicio propunere a fracțiunii PCRM nu a fost inclusă pe ordinea de zi, iar liberal-democrații impun legi care vor afecta în mod direct starea sănătăţii populației.

Planeta Mercur e cea care poartă vina şi pentru faptul că pe comuniști au uitat să-i avertizeze cu privire la instalarea unui microfon în tabăra lor, dar şi pentru că "mîna omniprezentă a Moscovei" a început campania de mituire a deputaților cu planuri ambițioase de viitor ‒ de a perturba semnarea de către Moldova a acordurilor de la Vilnius.

Leancă s-a lăsat şi el dus de val, ca şi tovarăşii lui de idei, căci s-a exprimat într-un limbaj departe de a fi diplomatic, şi nu întîmplător – Mercurul retrograd inhibă, astfel încetinesc şi deputații, și alți oficiali de rang înalt. Din același motiv, simplu de tot, liderul PD, Marian Lupu, devine confuz în ce priveşte propriile-i mărturii, anunțînd în direct despre legalitatea referendumului din Găgăuzia și spunînd că niciunul dintre organizatorii acestuia din rîndurile democraților nu va fi pedepsit, pentru ca a doua zi să-l numească pe Dmitri Constantinov și cei trei colegii din APG, de asemenea, excluşi din PDM, tumoare cancerigenă a Partidului Democrat.

Interlocutorul nostru consideră că deosebit de periculos este faptul că în aceeași perioadă a Mercurului retrograd vor trebui studiate documentele cu mii de pagini de membru-neasociat al Republicii Moldova la Uniunea Europeană. În mod firesc, trezeşte dubii nu numai capacitatea politicienilor și funcționarilor înșiși de a studia și a înțelege, dar mai ales de a conştientiza documentele de importanţă majoră pentru ţară, propuse spre semnare, dar şi de capacitatea lor de a aduce toate acestea la cunoştinţa populaţiei Moldovei care aşteaptă cu mare nerăbdare viitorul european luminos.

Întrebat fiind cît timp va dura Mercurul retrograd, astrologul a precizat că pînă la 1 martie. Însă pentru deputați și membrii Guvernului acest lucru nu mai contează, deoarece ei sînt contaminaţi deja complet de virusul inhibării și energiei negative care îi face incurabili. Astfel, noi toți va trebui să suportăm comportamentul lor nesănătos pînă la următoarele alegeri. Potrivit astrologului, atunci cînd va fi făcută alegerea datei alegerilor în Parlamentul Republicii Moldova vor trebui să fie consultate stelele, pentru ca deja întreg poporul să nu intre sub incidenţa impactului negativ al Mercurului retrograd.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?