Transnistria stiri: 1402
Preşedintele stiri: 4058

Scandal! Ghimpu către Guțu: Trădătoare! Pleacă de aici!

17 feb. 2014,, 10:09   Societate
21536 15
Foto: point.md
Membra PLR, Ana Guțu, atacă liderii PL în ultima sa postare de pe blogul ei personal. Ea s-a referit la liberali în termeni precum ”ministrul-hoțoman de drumuri și trenuri eurofurate Șalaru” „primarul scîncitor Chirtoacă” și „liderul nedecorat de data asta Ghimpu”.

În același text deputatul povestește despre ciocnirile și reacțiile lui Mihai Ghimpu la ceremonia de decorare a deputaților PL de la Palatul Cotroceni, informează UNIMEDIA.

În postare, ea acuză PL-ul că „a venit cu droaia” la ceremonia de decorare. Potrivit programului, trebuia să vorbească atît Ana Guțu cît și Mihai Ghimpu. Ultimul ar fi izbucnit, iar în final deputatul reformator nu a mai ținut discursul.

„Cum cineva din partea grupului de decorați? Parcă v-am spus în coridor, ce – n-ați înțeles? Vorbesc eu și Corina Fusu! Eu v-am spus că nu vreau să aud de trădători! N-au ce vorbi trădătorii pe aici! Eu i-am făcut deputați! Sînt decorați datorită mie, că eu am pus-o pe listă!”, ar fi spus liderul PL.

Un alt incident despre care povestește deputata este cel de la poza de grup, cînd Mihai Ghimpu ar fi alungat-o, după prima poză, urmînd ca grupul PL să se fotografieze aparte. Potrivit Anei Guțu, liderul liberalilor s-a adresat la ea folosind termenii: ”Acum fără dînsa, pleacă de aici, pleacă, needucata ce este! Trădătoare! Pleacă de aici! Etc.etc.”.

Amintim că, anterior, Preşedintele României, Traian Băsescu, a semnat un decret de decorare a mai multor deputați din Republica Moldova. Ordinele au fost oferite pentru „remarcabila contribuţie personală la recunoaşterea limbii române ca limbă oficială a Republicii Moldova”.

Traian Băsescu a conferit Ordinul Naţional „Steaua României” - în grad de Mare Cruce deputaților Ana Guţu și Valeriu Munteanu. De aseamenea, Ordinul Naţional „Steaua României” - în grad de Mare Ofiţer i-a fost conferit deputaților Corina Fusu, Boris Vieru și Gheorghe Brega.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce vor duce modificările la Codului Penal privind extinderea noțiunii de ”trădare de patrie”?