X 
Transnistria stiri: 1408
Preşedintele stiri: 4072

Presa a publicat fotografiile celor 20 de miliarde de euro din Șeremetievo

14 feb. 2014,, 12:23   Externe
5388 0
Foto: topnews.ru
În depozitele Aeroportului Internațional Șeremetievo din Moscova din 2007 se află 20 de milioane de euro „fără srăpîn”, descoperite anul trecut. Banii în numerar au sosit în paleți în Rusia din Germania, iar proprietarul banilor așa și nu s-a prezentat, dar din cînd în cînd apăreau escroci care doreau să-și atribuie banii.

Situația bizară a fost comentată de un fost angajat al Serviciului Federal de Pază, care a solicitat anonimatul, pentru "Komsomolskaia Pravda".

"Faptul că la Moscova au ajuns 20 de miliarde de euro și nimeni nu i-a revendicat este adevărat. Serviciile speciale de la bun început au fost la curent cu această situație. Eu personal am fost la SA "Șeremetievo-Cargo" – organizația, care arendează depozite la aeroportul Șeremetievo unde au fost transferate pentru păstrare paletele cu euro", - a spus el.

Bărbatul a adăugat că nu știe exact cîte palete erau, dar el a văzut actele potrivit cărora la bordul navei se aflau 20 de miliarde de euro. El areușit să facă cîteva fotografii cu ajutorul telefonului mobil.

De asemenea, el a subliniat că colegii săi au examinat bancnotele, care s-au dovedit a fi autentice, încă nu au fost în circulație și au ajuns de la o bancă din Germania.



0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce va duce decizia de a fuziona fizica, chimia și biologia într-o singură materie școlară?