X 
Transnistria stiri: 1408
Preşedintele stiri: 4073

Femeile democrate și-au anunțat obiectivele pentru 2014

7 feb. 2014,, 17:50   Societate
4250 5
Foto: pdm.md
Organizația de Femei a Partidului Democrat din Moldova va promova în acest an echitatea și stabilitatea socială și va informa, totodată, cetățenii despre beneficiile Acordului de asociere cu UE. Despre acest lucru au anunțat astăzi reprezentantele organizației, în cadrul unei conferințe de presă.

Membrele PD și-a anunțat cele 10 obiective pentru anul 2014 din cadrul programului „Stat Social – Democrație Socială”. Democratele au precizat că vor opta pentru inițiative legislative menite să asigure bunăstarea populației și a statului în întregime.

„Recunoaștem că cele enunțate ne solicită efort maxim, în acest context vom continua să ne consolidăm abilitățile politice. Fracțiunea parlamentară a PDM deja a înregistrat în Parlament 3 proiecte de legi noi ce vizează susținerea viitorilor medici rezidenți, dar și a unor categorii de bolnavi care necesită o atenție sporită din partea statului. Nu ne vom opri aici și vom iniția alte proiecte sociale”, a subliniat parlamentarul Valentina Stratan, vicepreședinte al PDM.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce va duce decizia de a fuziona fizica, chimia și biologia într-o singură materie școlară?