Eurovision stiri: 525
Cazul Filat stiri: 350
Transnistria stiri: 1433
Preşedintele stiri: 4022

Promisiunile PLDM, în pragul campaniei electorale (VIDEO)

7 feb. 2014,, 10:48   Politică
4849 5
Foto: noi.md
Partidul Liberal Democrat din Moldova nu va face „niciun pas înapoi, ci doar înainte”, în sesiunea parlamentară din acest an. Cu acest mesaj a venit astăzi în fața opiniei publice vicepreședintele Parlamentului, Liliana Palihovici, și președintele fracțiunii PLDM, Valeriu Streleț, care au prezentat prioritățile partidului pentru acest an electoral.

Reprezentanții PLDM dau asigurări că fracțiunea își va concentra eforturile în direcția integrării europene a țării, combaterii corupției, dar și asigurării unui trai mai bun pentru cetățenii Moldovei. Mai mult, membrii PLDM susțin că eforturile depuse de echipă vor culmina cu semnarea, în acest an, a Acordului de asociere cu UE și ratificarea lui în Parlament.

„Este un an crucial pentru Moldova. Fracțiunea PLDM va continua ferm drumul pe calea integrării europene, va vota legi care vor contribui la asigurarea bunăstării cetățenilor. Înainte, și nu înapoi – acesta este principiul pe care PLDM îl va respecta, pentru un viitor mai bun al țării. Vom face ca acest proces să culmineze cu semnarea Acordului de asociere și ratificarea lui în Parlamentul Moldovei”, a precizat Liliana Palihovici.

Totodată, liberal-democrații au precizat că vor coopera eficient cu colegii din coaliția de guvernare pentru a crea un climat politic stabil. Valeriu Streleț a declarat în acest sens că PLDM nu va permite actorilor politici care vor să deturneze procesul de integrare europeană a țării să-și ducă planul pînă la capăt.


0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?