Transnistria stiri: 1451
Preşedintele stiri: 4078

Formuzal l-a refuzat pe Usatîi

31 ian. 2014,, 14:58   Societate
5590 2
Foto: noi.md
Conducerea Găgăuziei refuză să primească mijloace financiare pentru desfășurarea referendumului din partea omului de afaceri Renato Usatîi. Cauza refuzului constă în faptul că banii necesari au fost găsiți și campania de colectare a mijloacelor a fost încheiată, transmite NOI.md cu trimitere la Gagauzinfo.md.

„Problema finanțării referendumului deja nu mai este actuală. După ce conaționalul nostru Iuri Iakubov a anunțat că este dispus să-și asume toate cheltuielile legate de referendum, noi am stopat campania de colectare a banilor. Din cîte știu, banii promiși deja sînt transferați în cont”, a menționat bașcanul autonomiei, Mihail Formuzal.

Referindu-se la propunerea lui Usatîi de a oferi 500 de mii de lei pentru referendum, Formuzal s-a arătat mulțumit de faptul că exemplul lui Iakubov a fost urmat și de alți antreprenori.

Potrivit bașcanului, acești bani ar putea fi alocați pentru alte scopuri – sociale.

„Dacă Renato Usatîi va dori să susțină Găgăuzia, îi vom propune să aloce mijloacele financiare în scopuri sociale. În autonomie există aziluri pentru bătrîni, organizații de veterani și consilii ale înțelepților, așa că sînt destule direcții pentru susținere”, a menționat Formuzal.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce va duce decizia de a fuziona fizica, chimia și biologia într-o singură materie școlară?