Transnistria stiri: 1402
Preşedintele stiri: 4058

Diacov: Băsescu a pus pe brînci România

11 ian. 2014,, 12:32   Politică
8638 6
Foto: tribuna.md
Preşedintele de onoare al Partidului Democrat, Dumitru Diacov, este îngrijorat de ultimile declaraţii pe care le face preşedintele Romîniei, Trăian Băsescu cu referire la eventuala unire dintre R. Moldova şi România. Despre aceasta a declarat Dumitru Diacov, în cadrul unui interviu pentru Europa Liberă. Mai mult, democratul este de părerea că şi referendumul planificat în Găgăuzia este o reacţie la declaraţia lui Băsescu, transmite NOI.md

„Eu cred că noi avem mai multe elemente de discutat. Şi mesajele transmise de Băsescu de la Bucureşti. Pe mine chestiunea lui Băsescu, care a pus pe brîci România şi care vrea să ne aducă fericirea cu unirea, tot mă îngrijorează la fel ca şi iniţiativele găgăuzilor. Adică, noi avem „prieteni” din diferite părţi, care tot ne încearcă de minte. Ce se va întîmpla în Republica Moldova depinde de Republica Moldova, de mediul politic din Republica Moldova” a spus Diacov.

Democratul susţine că politicienii trebuie să fie responsabili de ceea ce se întîmplă în Moldova, chiar dacă se vor găsi elemente care vor exploata diferite teme geopolitice, atît din partea Moscovei, cît şi de la Bucureşti.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce vor duce modificările la Codului Penal privind extinderea noțiunii de ”trădare de patrie”?