Transnistria stiri: 1424
Eurovision stiri: 508
Preşedintele stiri: 4002

Lecții de securitate națională pentru funcționarii publici

11 ian. 2014,, 14:30   Societate
6069 0
Foto: pixmania.md
Peste 30 de specialiști din cadrul Ministerului Justiţiei, Afacerilor Interne, Apărării, Serviciului Informaţii şi Securitate, dar și Asociaţiei „Promo-LEX” vor urma un curs de perfecţionare în domeniul securităţii şi apărării naţionale.

Cursul de nivel politico-militar este organizat de Academia Militară a Forţelor Armate „Alexandru cel Bun” și se desfășoară în perioada 9 ianuarie - 18 aprilie.

Potrivit ministrului Apărării, Vitalie Marinuța, domeniul securității și apărării naționale este unul prioritar pentru Republica Moldova. „Este esenţial să se înţeleagă că reformarea sectorului de securitate şi apărare nu este doar responsabilitatea instituţiei pe care o conduc. Acest curs, pe care l-am gîndit şi realizat asistaţi de partenerii noştri externi, cu siguranţă, va fi în beneficiul celor care îşi doresc o cunoaştere mai profundă a acestui domeniu important”, a spus ministrul Marinuţa.

Cursul la care vor participa funcționari publici este echivalent studiilor postuniversitare şi cuprinde abordări teoretice şi practice ale problematicii de securitate.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?