X 
Transnistria stiri: 1447
Preşedintele stiri: 4072

Focuri de armă la frontieră pentru reținerea unor contrabandiști (FOTO)

4 ian. 2014,, 11:13   Societate
5498 0
Foto: crocicadeiasi.ro
Polițiștii de frontieră au depistat un grup de persoane, cetățeni moldoveni, care intenționa să scoată ilegal din țară, 700 000 țigarete de proveniență străină. Valoarea mărfii pe piața europeană ar fi depășit 800 mii lei. Pentru reținerea persoanelor implicate care nu s-au supus somațiilor verbale, polițiștii de frontieră au fost nevoiți să folosească armamentul din dotare, fiind trase mai multe focuri de avertisment.

Totodată, pe 3 ianuarie 2014, ofițerii de investigații speciale au organizat o ambuscadă pe direcția satului Obileni, raionul Hîncești, iar la ora 17.15 a fost observat un microbuz de culoare albă care se deplasa către frontiera de stat. Mijlocul de transport, cu numere de înmatriculare de Chișinău, a fost stopat la intrarea în pădure.

Urmare a controlului unității de transport, polițiștii de frontieră au descoperit 70 de colete învelite în peliculă de culoare neagră și albastră, în care se aflau 35000 pachete de țigări. La fel, au fost reținuți trei bărbați, locuitori ai satelor Băcioi și Lozova, care urmau să treacă țigările peste rîul Prut.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce va duce decizia de a fuziona fizica, chimia și biologia într-o singură materie școlară?