X 
Transnistria stiri: 1424
Eurovision stiri: 508
Preşedintele stiri: 4002

Nicolae Juravschi comentează acuzaţia referitoare la tăinuirea averii

3 ian. 2014,, 11:50   Societate
6129 3
Foto: olympic.md
Deputatul liberal-democrat Nicolae Juravschi neagă că şi-ar fi tăinuit averea şi susţine că acuzaţiile la adresa sa sînt aberaţii.

Contactat de TRIBUNA, preşedintele Comitetului Naţional Olimpic spune că a declarat toate bunurile așa cum i s-a cerut, iar scopul celor de la CNI este „de a intimida oamenii”.

„De mai mult timp tot mai suna un băiețel de la CNI sa-mi zică că nu am declarat niște loturi, o mașină. Eu le-am dat în scris tot ce au cerut. Nu m-am dus la ei, cum o fac, probabil, unii și le mai oferă niște bani”, a declarat Juravschi.

Deputatul din partea PLDM a mai declarat că este gata să meargă în fața procurorilor și că toate acestea sînt niște jocuri politice.

„Dacă ei consideră că eu sînt cel mai mare hoț, atunci lasă să mă dea pe mîna procurorilor, eu nu mă las intimidat. Atunci cînd va fi o decizie finală, voi veni cu mai multe declarații”, a punctat Juravschi.

Potrivit CNI, deputatul liberal-democrat Nicolae Juravschi ar putea fi cercetat penal pentru că nu și-a declarat în declarația de avere toate bunurile deținute.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?