Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 503
Preşedintele stiri: 3997

Federaţia de Luptă Naţională „Voievod” a încheiat sezonul la Criuleni (VIDEO)

30 dec. 2013,, 15:05   Sport
4607 0
Foto: noi.md
Cupa pe Regiuni la Lupta Naţională „Voievod” a fost un eveniment deosebit, dedicat în mare parte copiilor. Competiţia a fost organizată de federaţia de profil, Departamentul tineret şi sport şi Direcția educație a Consiliului raional. La competiţii au participat circa 150 sportivi din 14 raioane ale Republicii Moldova.

Scopul evenimentului a fost promovarea sportului şi propagarea modului de viaţă sănătos, dar și aprecierea performanțelor sportivilor.
În calitate de oaspeți de onoare au fost reprezentanții conducerii raionului în frunte cu președintele raionului, Vitalie Rotaru. De asemenea, la eveniment a fost prezent și vicepreședintele raionului, Sergiu Ceauș, responsabil de educație, asistență socială, medicină, cultură și sport.

Turneul a pus față în faţă sportivi de diferite vîrste (copii, juniori, seniori), care au concurat la 2 probe: lupte individuale, forme tradiţionale.

Luptătorii au demonstrat un adevărat spectacol prin tehnică şi forţă.

În cadrul competiţiei s-a desfăşurat şi etapa a patra a turneului regional Voievod „Cupa Criuleni” sezonul 2013, disputata între patru echipe. Astfel, cei mai buni sportivi din raionul Criuleni s-au duelat cu selecționata cluburilor, formată din 15 sportivi.

Pentru prima oară a fost înregistrat rezultat de egalitate între echipa raionului Criuleni și lotul oaspeților.

Aceste lupte a atras interesul sportivilor, antrenorilor şi amatorilor artelor marţiale.

Preşedintele Federaţiei de Luptă Naţională „Voievod”, Nicolae Pascaru, a apreciat evenimentul de rînd cu administrația locală.

Bineînțeles ca nu au lipsit nici cadourile pentru cei mai buni. Învingătorii competițiilor au fost menționați cu diplome și medalii.
1
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?