X 
Arşiţa stiri: 199
Jocurile Olimpice stiri: 166
Transnistria stiri: 1415

Schimb de replici între Iurie Leancă și Vladimir Voronin (VIDEO)

11 dec. 2013,, 16:50   Politică
6383 2
Foto: noi.md
Prim-ministrul Iurie Leancă și președintele PCRM, Vladimir Voronin, au avut astăzi un schimb de replici în cadrul Parlamentului în timpul examinării moțiunii de cenzură împotriva Guvernului. Asta după ce în cadrul prezentării raportului său prim-ministrul l-a invitat pe Vladimir Voronin la un dialog, spunînd: „Cine ştie ce vor propune mîine comuniştii la capitolul politică externă! În realitate, ei vor integrarea Republicii Moldova în PCRM.”

Replica din partea lui Voronin nu s-a lăsat mult așteptată. Acesta a ironizat pe seama premierului, sugerîndu-i să nu măgulească PCRM, pentru că atunci cînd va veni la putere oricum nu-i va oferi nicio funcție.

„Cînd vom reveni la putere, funcție nu îți vom da, nu trebuie să ne lăudați. Dumneavoastră cum înțelegeți formarea PIB-ului național? Cum se formează PIB-ul?”, a întrebat Voronin.

La rîndul său, premierul l-a îndemnat pe Vladimir Voronin să vină la Guvern, unde îi va explica semnificația acestei noțiuni. Asta deoarece tema moțiunii de astăzi nu are nimic în comun cu produsul intern brut al țării.

„Va invit la Guvern și va explic pe puncte. Vă aștept la Guvern să bem un ceai. Bănuiesc ca v-au deranjat cifrele din aceste studii”, a spus Leancă.

„Dacă nu înțelegeți această noțiune, care este activitatea de mai departe a acestui guvern?”, s-a întrebat Vladimir Voronin.

Parlamentul a purces la examinarea moțiunii de cenzură împotriva Guvernului.



0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum veți proceda în cazul referendumului republican privind integrarea europeană a R. Moldova?
CAII MOLDOVENEȘTI, ÎN CENTRUL UNUI SCANDAL!Сандуляк Владислав