X 
Arşiţa stiri: 199
Jocurile Olimpice stiri: 166
Transnistria stiri: 1415

Persoanele cu putere de decizie din cadrul partidelor de guvernămînt sînt la cheremul Moscovei – declarație

19 noi. 2013,, 12:46   Politică
4208 4
Foto: noi.md
Deputatul liberal Valeriu Munteanu a declarat pentru NOI.md că imediat după parafarea Acordului de asociere cu Uniunea Europeană la summitul de la Vilnius, Republica Moldova va fi din nou supusă unor presiuni în lanț din partea Federației Ruse. Mai mult, liberalul nu exclude că țara noastră s-ar putea confrunta în parcursul său european cu o situație similară cu cea a Ucrainei.

Valeriu Munteanu a menționat că drept dovadă sînt acțiunile unor politicieni din ultima perioadă. ”Vînzarea Băncii de Economii și Aeroportului Internațional Chișinău rușilor nu este întîmplătoare. Exemplul Ucrainei este unul grăitor. Ianukovici din start a fost omul Moscovei, fiind plasat pe această dimensiune pentru a parazita cursul european. În momentul în care trebuia să se realizeze această semnare, Ianukovici a dat înapoi. Și în Republica Moldova anumiți factori decidenți din actul guvernamental sînt la cheremul Moscovei, se întîlnesc prin hotele de lux din Chișinău cu Rogozin și alți emisari ai Moscovei și atunci cînd va fi cazul, vor juca după cum spune Moscova”, a precizat deputatul din partea PL.

Totuși, liberalul se arată optimist și speră că la anul viitor partidele de guvernămînt se vor ține de promisiunea făcută societății și vor face toate temele pentru acasă pentru a semna în final Acordul de asociere cu UE.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum veți proceda în cazul referendumului republican privind integrarea europeană a R. Moldova?
CAII MOLDOVENEȘTI, ÎN CENTRUL UNUI SCANDAL!Сандуляк Владислав