X 
Arşiţa stiri: 199
Jocurile Olimpice stiri: 166
Transnistria stiri: 1415

Fostul vicepremier Mihai Moldovanu a ajuns în vizorul procurorilor

14 noi. 2013,, 14:15   Societate
5028 1
Foto: unimedia.info
Comisia Națională de Integritate a constatat că fostul vicepremier pe probleme sociale, liberalul Mihai Moldovanu, n-a declarat în totalitate terenurile pe care le are în gestiune. Dosarul pe numele acestuia a fost transmis spre verificare Procuraturii Generale, transmite NOI.md.

În același timp, Moldovanu a subliniat pentru NOI.md că are declarate toate terenurile din proprietate. ”Eu am declarat mai mult decît trebuia. Am în total 6 loturi, dar trebuia să declar doar patru. Asta pentru că la data depunerii declarației de avere ultimele două încă nu erau înregistrate la Cadastru. Respectiv, acestea două eu trebuia să le declar deja în următoarea declarație. Nu văd nicio ilegalitate”, a precizat Mihai Moldovanu.

Liberalul consideră că prin această acțiune partidele de guvernămînt tind să mușamalizeze imaginea Partidului Liberal în societate. ”Se face intenționat. Sînt interese din partea unor actori politici. Coaliția își dă seama că la următoarele alegeri parlamentare liberalii vor avea un scor bun și încearcă prin astfel de acțiuni să intimideze Partidul Liberal”, a declarat Mihai Moldovanu.

Amintim că recent, în urma constatărilor Comisiei Naţionale de Integritate, șapte miniștri din actualul guvern au achitat amenzi pentru că nu și-au declarat toate averile.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum veți proceda în cazul referendumului republican privind integrarea europeană a R. Moldova?
CAII MOLDOVENEȘTI, ÎN CENTRUL UNUI SCANDAL!Сандуляк Владислав