X 
Transnistria stiri: 1404
Preşedintele stiri: 4064

Abramiuc ia peste picior „grupul lui Dodon”: un duet numit DOIBANI

24 oct. 2013,, 13:48   Politică
4515 8
Foto: interakt.md
Replicile dure în Parlament, dintre deputatul neafiliat, Veronica Ambramciuc, și deputatul Igor Dodon și Ion Ceban continuă. În cadrul ședinței de astăzi, Veronica Abramciuc a ținut să precizeze că în Parlament nu există un grup al socialiștilor așa cum îl numește liderul PSRM, Igor Dodon, dar a rămas un duet, care este format din două persoane, transmite NOI.md.

“Partidul Socialiștilor nu a participat în calitate de concurent electoral de sine stătător la alegeri. Partidul da, este corect, a susținut Partidul Comuniștilor. La momentul cînd eu mă aflam acolo ca fondator, încă închizînd un ochi, se putea de vorbi de grupul socialiștilor. Sînt norme etice, legale, nu există grup din doi inși, dintre care unul are scrisă cererea de un an „și o bucată”, iar altul de un „an fără o bucată”. Doi în toate situațiile se numesc duet și cei cu vechime în partid le recomandăm ca acest duet să se compună din o jumătate de nume de la unul și o jumătate de nume de la celălalt, iar împreună să se numească DOIBANI”, a spus Veronica Abramciuc.

În același timp, deputatul, Ion Ceban, a spus că pe timpul cînd Veronica Abramciuc se afla la conducerea partidului, formațiunea se afla într-un singur apartament care îi aparținea doamnei. Potrivit lui, în prezent, datorită schimbării conducerii și odată cu numirea lui Igor Dodon, membrii PSRM sînt în fiecare zi pe teren, luptă în Parlament și încearcă să se manifeste.”Sînt foarte mulți oameni care nu se pupă cu Guvernarea și cu cei din municipiu așa cum o face doamna Abramciuc. Poate asta o deranjează”, a spus Ceban.

Anterior, Veronica Abramciuc, care era președintele partidului pînă la numirea lui Dodon în această funcție a spus că lui Dodon i se va propune să părăsească partidul. Ulterior, Consiliul Republican al PSRM, prin vot unanim, a exclus din cadrul Executivului politic pe secretarul acestuia, Valentin Crîlov, și pe deputata Veronica Abramciuc.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce va duce decizia de a fuziona fizica, chimia și biologia într-o singură materie școlară?