X 
Transnistria stiri: 1447
Preşedintele stiri: 4072

Fotogrfiile pentru care Rihanna a fost alungată dintr-o moscheie din Emiratele Arabe Unite

23 oct. 2013,, 01:42   Showbiz
5112 0
Foto: mignews.com
Cîntăreaţa Rihanna a fost rugată să părăsească incinta marii moschei din Abu Dhabi, capitala Emiratelor Arabe Unite, unde a iniţiat o şedinţă foto neprevăzută, considerată “inadecvată”.

Starul pop, care a susţinut un concert sîmbătă seara la Abu Dhabi, a postat pe Instagram cîteva fotografii în care apare în curtea marii moschei, îmbrăcată în costum negru şi cu capul acoperit de văl, dar cu buzele rujate şi cu unghiile date cu ojă roşu carmin. În unele poze, cîntăreaţa adoptă posturi provocatoare, întinsă pe marginea unei fîntîni sau ghemuită, cu braţele pe piept.

“Artista a efectuat o vizită privată, fără să se prezinte şi fără organizarea în prealabil a vizitei, împreună cu administraţia”, a declarat direcţia marii moschei Sheikh Zayed într-un comunicat postat pe site-ul său.

“A fost rugată să plece înainte să intre în moschee, după ce a făcut fotografii care nu corespund cu statutul sacru” al lăcaşului, iar direcţia moscheii se va asigura că vizitatorii “nu vor face poze inadecvate şi nu se vor aşeza într-un mod lipsit de respect”, se adaugă în comunicat.

Considerată una dintre cele mai mari moschei din lume, ce poate adăposti pînă la 40.000 de credincioşi, marea moschee Sheikh Zayed este o clădire din marmură albă, înconjurată de fîntîni.

Moscheea, una dintre principalele atracţii turistice din capitala Emiratelor Arabe Unite, este deschisă vizitatorilor de religie non-musulmană. În sala de rugăciuni se află cel mai mare covor ţesut de mînă din lume.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce va duce decizia de a fuziona fizica, chimia și biologia într-o singură materie școlară?