X 
Transnistria stiri: 1399
Preşedintele stiri: 4053

Pe internet a apărut înregistrarea video a exploziei autobuzului la Volgograd

22 oct. 2013,, 02:11   Externe
3643 0
Foto: informing.ru
Pe internet a apărut înregistrarea video a exploziei autobuzului de pe ruta nr.29 din Volgograd. Din înregistrare se vede clar că autobuzul a explodat pe neașteptate, din peretele drept au izbucni flăcări. După aceasta autostrada a fost învăluită de fum.

Potrivit ultimelor informații, ca urmare a actului terorist au avut de suferit 32 de persoane. Printre ei, un copil de un an, care se află în stare de gravitate medie. Viața lui, potrivit medicilor, este în afara oricărui pericol. 10 persoane au fost ucise.

Comitetul de Anchetă suspectează în deflagrația de la Volgograd o teroristă-sinucigașă, care a fost recent convertită la islam.

Atentatul cu bombă a fost săvîrșit de o femeie de 30 de ani, originară din Daghestan, Naida Asiyalova. Terorista-sinucigașă a trecut recent la islam şi a fost soţia unui insurgent – Dmitrii Sokolov, racolat în regiunea Moscova.

Potrivit LIFEnews, dispozitivul exploziv includea două grenade, TNT, șuruburi. La fața locului au fost găsite fragmente de grenadă și o grenadă care nu a explodat, fiind dezamorsată de geniști.

Amintim că pe 21 octombrie, la ora 14:00 în Volgograd a explodat un autobuz cu pasageri. 5 persoane, iar potrivit altor date - 10 au fost ucise și 7 rănite în rezultatul exploziei.

În legătură cu deflagrația autobuz în regiunea Volgograd a fost declarat doliu de trei zile în memoria victimelor, care va începe pe 22 octombrie.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce vor duce modificările la Codului Penal privind extinderea noțiunii de ”trădare de patrie”?