Transnistria stiri: 1399
Preşedintele stiri: 4053

UPDATE Autobuzul din Volgograd a fost aruncat în aer de o teroristă sinucigaşă

21 oct. 2013,, 17:09   Externe
4146 1
FotUPDATE
UPDATE 17:05 O teroristă sinucigaşă este suspectată de săvîrşirea atentatului din Volgograd.

Potrivit anchetei, femeia, numele căreia nu este divulgat, a trecut recent la islam şi a fost soţia unui comandant insurgent. Ea a folosit o centură cu explozibil pentru a declanşa explozia în autobuz.



UPDATE 16:02 Motivul exploziei în autobuzul din Volgograd este din cauza unei bombe, a comunicat Comitetul Naţional Antiterorist din Rusia.

În autobuz au fost descoperite fragmentele unui dispozitiv explozibil. Iniţial, s-a presupus că explozia s-a produs din cauza unei defecţiuni la instalaţia de gaz.

14:42 O explozie s-a produs luni după-amiază într-un autobuz din oraşul Volgograd din sudul Rusiei, potrivit bilanţului provizoriu patru persoane fiind ucise şi alte şapte rănite, transmit AFP şi Reuters, citînd Ministerul pentru Situaţii de Urgenţă rus.

Cauzele deflagraţiei încă nu se cunosc, dar autorităţile nu exclud că ar putea fi vorba despre o defecţiune la instalaţia de gaz.

În acest caz se desfăşoară o anchetă, iar la faţa locului au fost mobilizate mai multe echipaje de poliţie şi ambulanţe.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce vor duce modificările la Codului Penal privind extinderea noțiunii de ”trădare de patrie”?