X 
Transnistria stiri: 1408
Preşedintele stiri: 4070

Judecător cu casă de milioane, deși are un salariu lunar de 5 mii de lei (Foto)

11 oct. 2013,, 09:31   Societate
5230 3
Foto: zdg.md
Magistratul în cadrul Judecătoriei Comerciale de Circumscripție, Serghei Namașco, locuiește într-o casă de milioane, deși cîștigă lunar doar 5 mii de lei. Ziarul de Gardă scrie că imobilul este estimat de către experții în domeniu la peste 3 milioane de lei, relatează NOI.md.

Serghei Namașco a explicat că imobilul cu două niveluri aflat pe strada Sihastrului din orășelul Codru a fost procurat anul trecut din banii donați de soacra sa. Vecinul său este fostul comisar al Chișinăului, Vladimir Botnari. De asemenea, Namașco mai deține și un apartament cu trei camere donat de sora sa, care este estimat pe piață la peste 1 milion de lei.

În declarația de venit pentru anul trecut judecătorul a indicat venituri din salariu de aproximativ 62 de mii de lei, 50 de mii de euro proveniți dintru-un contract de donație semnat de soția sa, Diana Namașco, și mama ei, care ar lucra în Italia, și alți 12 mii de USD de pe urma unui alt contract de donație.

Serghei Namașco a fost numit judecător la Judecătoria Economică de Circumscripție în 2004, prin decretul președintelui Voronin.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce va duce decizia de a fuziona fizica, chimia și biologia într-o singură materie școlară?