X 
Cutremure stiri: 502

PCRM: Puterea aparține poporului și doar el o poate schimba

9 oct. 2013,, 13:07   Politică
4099 5
Foto: tribuna.md
Partidul Comuniștilor din Republica Moldova (PCRM) a chemat din nou populația țării să ”recurgă la ultimul mijloc de răsturnare a acestei găști de hoți și bandiți de la putere” și în mod democratic să răstoarne Guvernul Leancă. În opinia reprezentanților PCRM, schimbarea puterii poate avea loc doar prin răsturnarea acesteia de către popor și organizarea alegerilor anticipate.

„Orice putere trebuie să se conducă de interesele cetățenilor. Cu părere de rău, actuala conducere nu numai că nu ține cont de necesitățile poporului, dar s-a rupt în totalitate de interesele cetățenilor și chiar acționează în detrimentul lor. De aceea, cetățenii doresc să fie auziți de putere, iar aceasta se poate obține doar prin organizarea alegerilor anticipate. Conform Constituției, puterea aparține poporului și doar el o poate schimba prin demiterea guvernului sau președintelui țării și organizarea alegerilor parlamentare anticipate”, a declarat deputatul PCRM, Artur Reșetnicov.

PCRM îi cheamă pe conaţionali "să facă uz de ultimul mijloc rămas pentru a debarca de la putere această gloată de hoţi şi bandiţi".
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum considerați : Stabilirea supremației legilor si a altor documente ael EU asupra legislatiei interne a Republicii Moldova es refera al problema privind caracterul suveran si independent al statului moldovenese?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав