X 
Transnistria stiri: 1425
Eurovision stiri: 509
Preşedintele stiri: 4002

Vladimir Kliciko l-a învins pe A.Povetkin și păstrează toate titlurile sale (VIDEO)

6 oct. 2013,, 15:00   Sport
9086 1
Foto: nh.ee
Pugilistul ucrainean l-a învins pe rusul Povetkin în lupta pentru titlu, care a avut loc la complexul sportiv "Olimpiiski". Vladimir Kliciko, 37 de ani, este dat învingător de toti cei patru arbitri judecatori .

Aceasta a fost prima înfrîngere în cariera lui Povetkin, care are 34 de ani. Anterior acesta a cîștigat toate cele 26 de lupte (18 dintre ele - KO), Kliciko jr. a repurtat 61 de victorii (51 - înainte de timp) și a suferit trei înfrîngeri (toate - KO).

KLICIKO vs POVETKIN LIVE TEXT:

Povetkin s-a batut pana la urma 12 reprize cu Vladimir Kliciko, rusii din sala il aplauda. Vladimir Kliciko este dat invingator de toti cei patru arbitri judecatori. Kliciko are 61 de victorii la activ!

Repriza a XII-a: Povetkin se arunca cu toate fortele peste Cliciko. Fanii s-au ridicat in picioare pentru finalul acestui meci. Croseu de stanga ratat de Povetkin, incaseaza o lovitura in schimb. Si Kliciko pare atins de lovituri. Ne apropiem de a 61-a victorie din cariera lui Kliciko. Un atlet perfect ucraineanul, la 37 de ani. Rusul trimite o dreapta catre figura lui Kliciko, insa este impins. Se termina meciul, cei doi continua sa lupte chiar daca gongul a batut, intervine arbitrul!!!!

Repriza a XI-a: Rusii din sala incearca sa-i livreze o doza de energie lui Povetkin. Kliciko slabeste ritmul, Povetkin incearca sa trimita cateva lovituri interesante. Ucraineanul revine insa cu doua lovituri in figura lui Povetkin. Numele lui Povetkin rasuna din pieptul a 15.000 de rusi in sala olimpica din Moscova, se termina si aceasta repriza.

Repriza a X-a: Povetkin are nevoie de KO ca sa castige meciul, pana acum a cazut de patru ori la podea. Incaseaza acum o noua serie de stanga de la ucrainean, care loveste cu multa lejeritate. Arata rau Povetkin, are figura tumefiata. Leul Povetkin a fost imblanzit in aceasta seara de regele Kliciko! Povetkin este impins in corzile ringului, si aceasta runda este dominata de Kliciko.


Repriza a IX-a: Momente grele pentru Povetkin, a incasat patru knockdown-uri pana acum. O directa de stanga, inca una, Kliciko se joaca efectiv cu Povetkin, care se duce in atac precum “tancul sovietic”, insa nu este chiar atat de eficient pe cat isi doreste. Rusul este de admirat oricum pentru faptul ca nu a renuntat la lupta pana in acest moment.

Repriza a VIII-a: S-a pus problema sa abandoneze lupta, insa rusul reintra in ring pana la urma. Nu a incasat in toata cariera bataie ca in aceasta seara. Povetkin este efectiv umilit de ucrainean, insa inca rezista.

Repriza a VII-a: Povetkin este lovit la ochiul drept, care sangereaza. O noua directa de stanga pentru rus, Povetkin este numarat a doua oara. A fost o combinatie stanga-dreapta pentru Kliciko. Se ridica, rusul primeste inca o dreapta, apoi o stanga. Ucraineanul l-a luat la pumni serios, rusul este numarat pentru a treia oara. Urmeaza un uppercut devastator pentru Povetkin.

Repriza a VI-a: Kliciko incearca sa-l faca pe Povetkin sa oboseasca, rusul isi consuma energia destul de repede. Loviturile ucraineanului ii cauzeaza ceva probleme rusului.

Repriza a V-a: Povetkin reuseste un croseu larg de dreapta, rusul incepe foarte bine runda. Lovitura nu a fost insa atat de puternica incat sa-l puna jos pe Vladimir Kliciko. Serie buna a lui Kliciko, trimite doua lovituri puternice de dreapta, urmata inca de o stanga puternica. Rusul nu-si pierde curajul si ataca in continuare. Foarte fragmentata lupta intre cei doi, Povetkin se arunca din nou in atac cu doua lovituri, insa ucraineanula reusits a le stopeze pe ambele.

Repriza a IV-a: Se zbate mult Povetkin, sa vedem cat va reusi sa duca acest ritm. Rusul a luptat de multe ori pe durata a 12 runde. Kliciko il prinde pe Povetkin si ii frange elanul. Rusul se apropie din nou de ucrainean, insa Kliciko are avantajul ca are bratele lungi si se misca mai abil in ring. Fanii sunt nemultumiti de intreruperile provocate de Kliciko, care isi ia in brate adversarul.

Repriza a III-a: Povetkin incearca in continuare sa se apropie de Kliciko. Este foarte greu sa-i prinda figura ucraineanului. Rusul are putere KO, insa ii va fi foarte greu sa se impuna in fata adversarului sau. Directa de dreapta puternica din partea lui Kliciko, care incepe seria cu bratul stang. Rusul incearca sa trimita si el lovituri, dar este luat in brate.

Repriza a II-a: Povetkin se duce cu bratul drept spre adversar, insa incaseaza o stanga. Rusul arunca o serie de crosee foarte puternice, insa nu reuseste. Aluneca la podea dupa o lovitura clara trimisa de Kliciko si este numarat. Kliciko i-a trimis un croseu de stanga, care l-a dezechilibrat.

Repriza I: A inceput lupta. Povetkin s-a antrenat cu romanul Bogdan Dinu. Rusul incaseaza o prima stanga trimis de Kliciko. Atmosfera mai ceva ca la fotbal pentru acest meci. Rusul a incasat deja cateva lovituri trimise cu bratul stang de adversarul sau. Povetkin incearca sa puna presiune, insa este lovit de bratul stang al ucraineanului. Fanii reactioneaza dupa fiecare lovitura a lui Povetkin ca dupa un gol. Se termina prima repriza.





0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?