Eurovision stiri: 520
Cazul Filat stiri: 355
Transnistria stiri: 1390
Preşedintele stiri: 4017

TOP 10 cele mai tari branduri în R. Moldova (VIDEO)

4 oct. 2013,, 15:22   Societate
10801 0
Foto: noi.md
Pe primul loc în TOP-ul celor mai renumite branduri din R. Moldova se plasează compania ”Orange”, urmată de întreprinderile autohtone ”Bucuria” și ”Franzeluța”. Rezultatele anunțate astăzi, în cadrul unei conferințe de presă, sînt parte a unui sondaj informativ realizat de ”Xplane Market Research Agency”, la comanda Camerei de Industrie și Comerț Franța-Moldova, transmite NOI.md.

Potrivit sondajului, 17% dintre respondenți au bifat pentru ”Orange”, de asemenea 17% pentru ”Bucuria” și 16% pentru ”Franzeluța”. Pe celelalte locuri, în ordinea consecutivității, se plasează companiile ”Moldcell”, ”Samsung”, ”Cricova”, ”Zorile”, ”Adidas”, ”Jlc” și ”Moldtelecom”.

Întrebați care branduri moldovenești pot fi considerate cele mai bune pe piața moldovenească, respondenții au ales pe primele locuri întreprinderile din sfera produse alimentare, telecomunicații, vestimentație și încălțăminte etc. În fapt, este vorba despre companiile ”Bucuria”, ”Cricova”, ”Franzeluța”, ”Zorile”, ”Moldcell” și ”Orange”.

Sondajul a fost realizat în perioada 18-27 septembrie curent pe un eșantion aleatoriu de 530 de respondenți din municipiul Chișinău, raioane și sate, cu vîrste cuprinse între 12-65 de ani.


0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?