X 
Arşiţa stiri: 199
Jocurile Olimpice stiri: 166
Transnistria stiri: 1415

Ultimă oră! PCRM înaintează moțiune de cenzură împotriva Guvernului Leancă

3 oct. 2013,, 16:25   Politică
5807 9
Foto: noi.md
Membrii Partidului Comuniștilor intenționează să înainteze o moțiune de cenzură Guvernului condus de Iurie Leancă. Despre aceasta a declarat în cadrul unei conferință de presă președintele PCRM, Vladimir Voronin, informează NOI.md.

Propunere va fi înaintată plenului Parlamentului. “Oricare ar fi sfîrșitul acestor audieri, dar noi știm care va fi el, fracțiunea noastră va veni cu propunerea privind demiterea Guvernului, iar noi vom continua să lucrăm, să mobilizăm populația pentru realizarea marșului despre care am anunțat ”, a spus Voronin.

Liderul PCRM a declarat că inițiativa vine fiindcă guvernanții ascund informațiile adevărate despre procedura de înstrăinare a BEM și concesionarea Aeroportului Internațional Chișinău. Astfel, ei nu merită să mai fie la putere.

Vladimir Voronin susține că de fapt, astăzi, în plenul parlamentului trebuiau să se afle persoanele care au făcut afacerea între ei, fără a preciza la cine se referă. “Urmărim evenimentele și vedem că totul merge spre o profanare completă. Cei care au făcut această afacere nu au socotit de cuviință să vină să dea darea de seamă în fața Parlamentului, în pofida faptului că Constituția îi obligă. Acest scenariu care astăzi îl observăm în legislativ, a fost dirijat și a fost scris cu cîteva zile în urma. Această echipă s-a întîlnit aseară și s-a înțeles cum să fie organizate aceste audieri”, a spus Vladimir Voronin.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum veți proceda în cazul referendumului republican privind integrarea europeană a R. Moldova?
CAII MOLDOVENEȘTI, ÎN CENTRUL UNUI SCANDAL!Сандуляк Владислав