X 
Transnistria stiri: 1451
Preşedintele stiri: 4081

Obama a dezvăluit motivul pentru care s-a lăsat de fumat: "Mi-e teamă de soţia mea

24 sep. 2013,, 10:30   Showbiz
2103 0
Foto: firstnews.ru
Barack Obama a mărturisit luni că s-a lăsat de fumat pentru că i-a fost "teamă de soţie", potrivit unor afirmaţii ale preşedintelui Statelor Unite surprinse de un microfon rămas deschis luni la New York.

Liderul american, care participa luni după-amiaza la o reuniune ce sublinia asupra importanţei societăţii civile, în cadrul Adunării Generale a ONU, a schimbat cîteva glume cu interlocutori de-ai săi, în urma intervenţiei.

Pe banda audio înregistrată de CNN, Obama poate fi auzit, pe cînd încă se afla în picioare, întrebîndu-l pe vecinul său dacă s-a lăsat de fumat.

Acesta îi întoarce întrebarea, iar Obama îi răspunde, pe un ton glumeţ şi zîmbind larg, "nu, nu am mai fumat nicio ţigară în ultimii şase ani. Pentru că mi-e frică de soţia mea".

Fumatul şi lăsatul de fumat al lui Obama a fost un subiect de presă în timpul campaniei sale din 2008 şi primului mandat.
În decembrie, Robert Gibbs, purtătorul de cuvînt al lui Obama din perioada respectivă, a declarat că preşedintele nu a mai fumat de nouă luni. El a recunoscut că lăsatul de fumat a fost o "luptă" pentru acesta, dat fiind stresul la care este supus, dar că a reuşit pentru că este "încăpăţînat".

Prima Doamnă a Statelor Unite Michelle Obama a spus în februarie 2011 că soţul ei s-a lăsat de fumat de aproximativ un an. Ea a subliniat, de asemenea, că nu mai vorbeşte despre acest subiect cu el.

"Atunci cînd cineva face ceea ce trebuie să facă, nu îl verifici", a spus ea în glumă.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce va duce decizia de a fuziona fizica, chimia și biologia într-o singură materie școlară?